Politie Gelderland-Midden

Renkummer gewond na botsing met twee vrachtwagens
Publicatiedatum: 26-11-2010 19:05:42

HETEREN- Een Renkumse bestuurder van een busje is vrijdagmiddag 26 november gewond geraakt op de Cora Baltussenallee N837. De bestuurder raakte frontaal twee vrachtwagens welke hem tegemoet reden. De Renkummer is met licht letsel door het ambulancepersoneel overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis. De identiteit van alle betrokkenen is op dit moment nog onbekend.

De Renkummer reed rond kwart over vijf over de Cora Baltussenallee vanaf de snelweg A50. Om nog onbekende reden raakte hij op de verkeerde weghelft terecht waar op dat moment een vrachtwagen hem tegemoet reed. Hierdoor reden beiden frontaal tegen elkaar waarna het busje door de klap over de weg slingerde. De Renkummer botste vervolgens tegen een tweede vrachtwagen welke achter de andere vrachtwagen reed. Door het incident ontstond er een grote ravage op het wegdek, de tweede vrachtwagen vervoerde zand wat na het ongeval op de weg terecht kwam.

N837 afgesloten
De verkeersongevallenanalyse stelt op dit moment een onderzoek in om de toedracht van de botsing te achterhalen. De weg is sinds het incident afgesloten tussen de Uilenburgsestraat en de Groene Woudsestraat. De verwachting is dat de N837 rond negen uur vrij gegeven kan worden.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3050 TOT 19.45 UUR!

---