Mensen laten veel geld liggen bij aanschaf OV-chipkaart


Veel mensen kopen te dure kaart via ovchipkaart.nl

HAARLEM, 20101126 -- Men laat veel geld liggen bij de aanvraag van persoonlijke OV-chipkaarten. Zo bestellen veel mensen hun OV-chipkaart via ovchipkaart.nl en maken geen gebruik van provinciale kortingsacties.

"Jammer" zo zegt Ron Meerbeek, eigenaar van de website www.chipkaart.nu. Bij hem kan men OV-chipkaarten met fikse kortingen aanvragen. Mensen kunnen via een gemakkelijk bestelsysteem behoorlijke kortingen krijgen. Zo kunnen inwoners van de provincie Flevoland de OV-chipkaart op zijn website zelfs voor één cent aanvragen. De rest van Nederland hoeft zich echter geen zorgen te maken; de maximale prijs voor de OV-chipkaart op Chipkaart.nu is één euro.

Ook op de site van de vervoerder welke bij u in de regio actief is, kan men altijd kijken of er kortingsacties beschikbaar zijn. Eigen onderzoek van Meerbeek toonde al snel aan dat veel mensen vaak niet op de hoogte zijn van kortingsacties. Meerbeek: "Toen de OV-chipkaart verplicht werd rond Amsterdam zag je extreem veel kaarten van Translink systems opduiken. Deze kaarten kosten 7,50 terwijl veel van deze mensen ook een goedkopere GVB kaart van één euro aan konden vragen".

Meerbeek raadt aan om eerst goed te zoeken naar kortingsacties in uw provincie, voordat men de OV-chipkaart aanschaft. "Men kan ook via mijn website OV-chipkaarten bestellen. Dit is gemakkelijk en u bent in ieder geval zeker van korting!"

www.chipkaart.nu





Ingezonden persbericht