RTL Group

RTL 5 opent wintersportseizoen met Kane's hoogste concert ooit

Miljoenen Nederlanders staan alweer te trappelen om de skis of snowboard onder te binden en vers besneeuwde bergtoppen af te sjezen. Binnenkort is het zover en RTL 5 viert dit groots. De zender opent het wintersportseizoen vanaf vandaag met een unieke actie. Winnaars gaan van 27 november tot en met 3 december naar het Franse Val Thorens, waar zij de Kick-off van het Wintersportseizoen beleven. In deze geliefde wintersportplaats wonen zij exclusief het hoogste concert ooit van de Nederlandse rockformatie Kane bij. Op 2700 meter hoogte brengen zij onder andere nummers van hun huidige album 'No Surrender'.

Naast dit unieke concert staat er tijdens de kick off-week meer entertainment op het programma. Zo nemen top-djs als Erick E en Roog ook de lift naar boven om op grote hoogte te draaien en is er een speciale editie van het clubconcept Latin Lovers.

De gelukkige winnaars kunnen naast deze unieke belevenissen uiteraard ook een week lang genieten van de verse sneeuw met een gratis skipas voor Val Thorens.

Voor meer informatie en deelname: rtl5wintersport.nl
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl.