Gemeente Spijkenisse


Gemeente Spijkenisse organiseert Vrijwilligersfeest

15 oktober 2010

Vrijwillgersfeest 2010

Vrijwilligers verdienen een feest! Zaterdag 27 november 2010 van 19.00 tot 23.00 uur in het Rivièrabad.

Vrijwilligers verdienen een feest! De gemeente Spijkenisse biedt iedereen die in Spijkenisse vrijwilligerswerk doet, op zaterdag 27 november 2010 een gezellige feestavond aan. Hierbij staan ontmoeting, ontspanning en waardering centraal. Het feest vindt plaats van 19.00 tot 23.00 uur in het centraal gelegen Rivièrabad. Wethouder Dirk van der Schaaf is gastheer.

Sportieve zeskamp
Onderdeel van de avond is een sportieve zeskamp in en rond het water. Hier kunnen 6 teams van 6 personen aan mee doen. IJzersterke conditie of perfecte zwemvaardigheden zijn niet nodig. Een gezonde dosis humor, het vermogen om te blijven drijven en enig competitiegevoel is voldoende.

Daarnaast bieden de ruimte en een gevarieerd aanbod aan entertainment de keuze om deze feestavond naar eigen voorkeur door te brengen. Er is voor ieder wat wils.

Aanmelden
Vrijwilligers en zeskampteams kunnen zich voor deze feestavond tot 12 november 2010 aanmelden bij de organisatie waar zij vrijwilligerswerk doen of bij de Vrijwilligerscentrale.

Aanmelden kan ook via www.spijkenisse.nl/vrijwilligersfeest of door een e-mail te sturen naar vrijwillig@spijkenisse.nl. Dit onder vermelding van persoonsgegevens en de naam van de vrijwilligersorganisatie.

De volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen is bepalend.