VVV Groningen


2010-11-24 - Aankomende zaterdag, 27 november, gaat de kaartverkoop voor Eurosonic Noorderslag 2011 van start. Wees er snel bij, want vorig jaar waren de kaarten in één dag uitverkocht, een record.

Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketservice www.ticketservice.nl, via tel.nr. 0900-3001250 (45 cpm), bij de kassa van De Oosterpoort en de bekende voorverkoopadressen als de grotere Postkantoren, de vestigingen van Plato, Free Record Shop en VVV.

Eurosonic Noorderslag is een van de meest populaire popfestivals van het land. Het festival verwelkomt in totaal zo'n 260 acts, waarvan veruit het grootste deel uit het buitenland.Het startsein van het festival wordt gegeven met Eurosonic, dat op donderdag en vrijdag plaatsvindt. Jaarlijks staat een ander Europees land centraal tijdens Eurosonic, maar omdat het nu om de 25ste editie van het festival gaat, zal voor deze keer de focus op Nederland zelf liggen. Dat betekent niet dat de line-up niet zeer internationaal georiënteerd zal zijn, er komen ook acts uit onder meer Oostenrijk, Finland, Portugal, IJsland en Bulgarije.

Zaterdag is het tijd voor Noorderslag, dat zich zowel in de Oosterpoort als de binnenstad van Groningen afspeelt. Tijdens dit festival voor Nederlands talent wordt ook de Popprijs uitgereikt.

www.eurosonic-noorderslag.nl