Ingezonden persbericht


Persbericht

Controversiële zangeres Beth Ditto op de bühne

Gossip rockt tijdens opening wintersportseizoen in Ischgl

Den Haag, 8 september 2010
De Amerikaanse indie rock band Gossip, met de eigenzinnige leadsinger Beth Ditto, opent het wintersportseizoen met een openluchtconcert in het centrum van Ischgl (Tirol). Bij het 'Top of the Mountain' concert van zaterdag 27 november worden zo'n 20.000 wintersporters en muziekliefhebbers verwacht. De trendy wintersportplaats staat bekend om haar grote popconcerten met internationaal bekende artiesten aan het begin en einde van het winterseizoen. Het concert is gratis met een geldige 3-daagse liftpas en begint om 18.00 uur. De skiliften gaan een dag eerder open, op vrijdag 26 november.

Gossip brak in 2006 internationaal door met hun album en single 'Standing in the way of control'. In 2009 veroverde Gossip de Nederlandse hitlijsten met het nummer 'Heavy Cross' en dit jaar verzorgde de band een legendarisch optreden op Pinkpop. De stevige, zelfverzekerde zangeres Beth Ditto, is door Karl Lagerfeld uitgeroepen tot stijlicoon. Met haar vaak niets verhullende outfits en openheid over haar biseksuele geaardheid drukt Ditto haar stempel op de band. Ditto is tevreden met haar gewicht en hanteert Gitarist Nathan Howdeshell en drummer Hannah Blilie maken het trio compleet.

Met het optreden krijgt Gossip een plaats op de indrukwekkende lijst van artiesten die in Ischgl hebben opgetreden. Eerder stonden onder meer Sting, Tina Turner, Enrique Iglesias, Jon Bon Jovi, Pink!, Elton John, Alanis Morissette, Sugababes, The Corrs, Lionel Richie, The Pussycat Dolls, Rihanna, Gabriella Cilmi, Leona Lewis en Katy Perry op het podium in Ischgl.

Beleef het openingsweekend zelf
Met het 'Top of the mountain opening concert' arrangement kun je het concert zelf bijwonen.
- Data 25 - 28 november 2010

- 3 overnachtingen in een categorie naar keuze
- 3-daagse VIP liftpas voor Ischgl/Samnaun
- Toegang tot het openingsconcert van 27 november
- Prijs per persoon inclusief ontbijt vanaf ¤ 183,-

Ga voor meer informatie en boekingen naar www.ischgl.com

Noot voor de redactie,