Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
KUNST EN CULTUUR / MUZIEK/ MEDIA

Seven FM maakt winnaars Gospel Awards 2010 bekend

Zaterdag 27 november maakt Seven FM in een speciale, 2 uur durende live uitzending de winnaars bekend van de Gospel Awards 2010. De afgelopen weken hebben de luisteraars van Seven FM via de website gospelawards.nl massaal hun stem uitgebracht op genomineerde artiesten in de categorieën Pop. Rock, Urban, Worship en Dutch Artist.

Genomineerd zijn onder andere Owl City, Britt Nicole, Tobymac, Sharon Kips, Irma Dee en House of Heroes. In deze uitzending zal het team van Seven FM DJ's met de hoogtepunten van de eigentijdse christelijke muziek terugblikken op het afgelopen jaar. Het programma start om 18:00 uur en is te beluisteren via www.seven.fm.

Aansluitend zal de laatste uitzending van Nando Kok op Seven FM te beluisteren zijn. Nando stond aan de wieg van het station, heeft er lief en leed mee gedeeld maar zal zich per 1 januari volledig gaan concentreren op zijn activiteiten bij KINK FM. We zullen Nando missen! Luister vanaf 20:00 uur mee naar zijn laatste programma op Seven FM via www.seven.fm.

Seven FM is al sinds 2004 dé christelijke hitradio zender van Nederland. Met de leukste DJ's en de beste hits van christelijke artiesten is het station 24 uur per dag te beluisteren via www.seven.fm.

----------