Royal Haskoning


26-11-2010
Ambassadeur opent nieuw Royal Haskoning kantoor in Jakarta

Officiële opening door ambassadeur Tjeerd de Zwaan (tweede van rechts)

Ambassadeur Tjeerd de Zwaan opende op vrijdag 26 november het nieuwe Royal Haskoning kantoor in Jakarta. De toename van het aantal projecten in Indonesië en de plannen om onze dienstverlening verder uit te breiden, waren reden om op zoek te gaan naar een nieuwe en grotere locatie.
Royal Haskoning is inmiddels ruim 35 jaar actief in Indonesië met veel uiteenlopende projecten. Momenteel wordt gewerkt aan verschillende projecten voor private opdrachtgevers, zoals L'Oréal, Glaxo SmithKlein en Nestlé, maar ook voor klanten als de Nederlandse ambassade, de Asian Development Bank en de Wereld Bank. Er komen steeds meer projecten bij, waardoor een nieuwe locatie belangrijk werd. In totaal werken 65 mensen in het nieuwe kantoor, maar er is genoeg ruimte om uit te kunnen breiden in verband met de verwachte groei in 2011 en daarna.

Om deze heugelijke gelegenheid te vieren overhandigde Berte Simons, een van de unitmanagers in Nederland, een cheque van 5000 euro aan het Pintu Elok kindertehuis in Jakarta. Royal Haskoning draagt deze organisatie een warm hart toe, omdat zij voor een thuis zorgen voor kinderen die de warmte van een eigen gezin moeten missen.