Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 27-11-2010

Twee aanhoudingen tijdens horecatoezicht in binnenstad van Breda

BREDA: Tijdens het horecatoezicht in de Bredase binnenstad vrijdagavond en -nacht zijn twee stappers aangehouden. Een 26-jarige man uit Breda werd na een opstootje gevraagd het centrum te verlaten, maar werd erg vervelend en op de Nieuwe Prinsenkade beledigde agenten. Een 23-jarige inwoner van Joppe werd door portiers met enkele zakjes harddrugs betrapt in de Torenstraat toen hij een disco wilde binnengaan. De politie spreekt in het totaal over een relatief rustige dienst.

Politie arresteert Eindhovenaar wegens rijden onder invloed van GHB

BREDA: De politie heeft vrijdagmiddag kort voor 17.00 uur een 29-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden op de A58 ter hoogte van afslag Ulvenhout. De man was eerder op de snelweg bij Tilburg tegen de achterkant van een vrachtwagen gereden. Nadat hij even met zijn zwaar beschadigde auto op de vluchtstrook had gestaan, is hij weer verder gereden. De man slingerde enorm over de weg. Zelfs zo erg dat andere weggebruikers niet durfden in te halen. De Eindhovenaar bleek onder invloed van GHB, zijn rijbewijs is ingevorderd.

Man uit Zegge aangehouden na mishandeling vriendin

ZEGGE: Een 26-jarige man uit Zegge is vrijdagavond rond 23.45 uur gearresteerd wegens huiselijk geweld. De man had tijdens een ruzie zijn vriendin mishandeld. De emoties liepen zo hoog op tijdens de ruzie dat een omwonende de politie belde. Er spelen al langer problemen tussen de man en de vrouw. De verdachte is meegenomen naar het bureau waarbij gekeken wordt of een huisverbod mogelijk soelaas kan bieden in de situatie.


Laatst gewijzigd 27-11-2010 10:26 | © Regio Midden en West Brabant |