Politie Gelderland-Zuid

Aangehouden na mishandeling

Nijmegen, 27-11-2010 o Vrijdagavond hielden politieagenten op de Wijchenseweg een 32-jarige Nijmegenaar aan op verdenking van mishandeling van zijn partner.

Eerder die avond kwam bij de meldkamer een melding binnen dat op de Weijbroekweg vermoedelijk een vrouw tegen haar wil in een auto werd getrokken. De auto zou met waarschuwingslichten aan zijn weggereden in de richting van het Takenhofplein. Daar zagen agenten de auto rijden en gaven een stopteken. De bestuurster was geëmotioneerd en verklaarde dat ze ruzie had gehad met de 32-jarige. Toen ze uit de auto wilde stappen, zou de 32-jarige haar mishandeld hebben. De vrouw wilde aangifte doen. Hierop werd de 32-jarige aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens de fouillering werden meerdere zakjes met harddrugs aangetroffen en een weegschaaltje. Dit is inbeslaggenomen. De man zit nog vast. De politie onderzoekt de zaak verder.

Getuigen gezocht

De politie wil graag in contact komen met de meldster. Ook andere getuigen die meer informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie in Nijmegen op telefoonnummer 0900-8844.

(10)

Laatst gewijzigd 27-11-2010 11:47 | © Regio Gelderland-Zuid |