Nederlandse Tafeltennisbond


Ronald Kramer gekozen tot NTTB-voorzitter; Angelique van Sluijs penningmeester
27-11-2010

Ronald Kramer is zaterdag in Utrecht gekozen tot voorzitter van het Hoofdbestuur van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB). Kramer was vice-voorzitter van de NTTB en zal tot en met juni 2011 de rol van praeses op zich nemen. Angélique van Sluijs werd benoemd tot penningmeester van de Hoofdbestuur.

,,Met over een half jaar de WK Tafeltennis 2011 in Rotterdam, help ik graag mee om deze prachtige sport beter op de kaart te zetten'', zegt Kramer. ,,Het voorzitterschap is een belangrijke publieke taak en de uitdaging op diverse dossiers ga ik met veel plezier aan."

Het Hoofdbestuur van de NTTB zal de komende periode gebruiken om een profielschets op te stellen voor de nieuwe voorzitter en de procedure voor kandidaatstelling bepalen. Het Hoofdbestuur is van mening dat het goed is om op deze wijze de voorzittersrol het komende half jaar in te vullen, vooral gelet op de belangrijke dossiers zoals het WK 2011, de bestuurlijke vernieuwing en de
implementatie van het Meerjarenbeleidsplan.

De nieuwe penningmeester Angélique van Sluijs heeft een bedrijfskundige en een juridische achtergrond. De 41-jarige Utrechtse is momenteel met name werkzaam in de zakelijke dienstverlening en bij de overheid op het gebied van organisatieadvies, inkoop en contractmanagement. Ze tafeltennist bij UTTC.

,,De NTTB heeft ambities en projecten om de sport breder te maken in de komende jaren. Dat is ook mijn doelstelling en daarvoor is een stabiele financiële basis nodig. Die heeft de NTTB nu en ik wil me graag sterk maken om deze verhoudingen ook in de toekomst goed te houden."

NTTB/HH