Ingezonden persbericht


EUROSONIC NOORDERSLAG 12 - 15 January 2011

The European Music Conference and Showcase Festival

PERSBERICHT: Festivals Eurosonic en Noorderslag in recordtempo uitverkocht & White Lies presenteert nieuw album 'Ritual' tijdens Eurosonic Noorderslag

Groningen, 27 november 2010

De festivals Eurosonic en Noorderslag zijn in een recordtempo uitverkocht. Een kwartier nadat de kaartverkoop op zaterdag 27 november om 10:00 uur van start ging was het laatste ticket verkocht. Alleen CJP heeft nog een beperkt aantal festivaltickets beschikbaar. Voor de conferentie zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. Tevens is bekend geworden dat de populaire Engelse band White Lies hun nieuwe album 'Ritual' tijdens Eurosonic presenteert.

Van 12 tot en met 15 januari 2011 vindt in Groningen de Europese muziekconferentie en showcase festival Eurosonic Noorderslag plaats. Nieuw talent krijgt hier de kans om zich aan het publiek én internationale professionals te presenteren.

Albumpresentatie White Lies
Exact 2 jaar na het uitbrengen van het succesvolle debuutalbum 'To Lose My Life...' is White Lies terug met hun tweede album 'Ritual' dat vanaf 14 januari in de winkel ligt. De eerste single 'Bigger Than Us' geeft het gevoel van de nieuwe plaat goed weer: Grootser, bombastischer en sferischer nog dan zijn voorganger. White Lies presenteert 'Ritual' op vrijdag 14 januari middels een exlusief optreden op Eurosonic. Naast een nieuw album maakte de band onlangs ook een Europese headlining tour bekend voor begin 2011. Op donderdag 24 februari staat White Lies in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op www.eurosonic-noorderslag.nl
---

Noot voor de redactie /