Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 27-11-2010

Politie arresteert vader en dochters na mishandeling van agenten

TILBURG: De politie heeft vrijdagavond rond 21.15 uur een 56-jarige Tilburger en zijn twee dochters (28 en 30 jaar) aangehouden wegens mishandeling. Agenten schreven op de Hoek Trouwlaan-Jan van der Leestraat een bekeuring uit vanwege foutief parkeren van een auto. De 56-jarige vader kwam naar buiten met een van zijn dochters. Zij was de eigenares van de verkeerd geparkeerde auto en begon te schelden. Daarna sloeg ze een van bikers. Toen haar vader duidelijk werd dat zijn dochter werd aangehouden, ging hij er zich mee bemoeien en sloeg de agent vol in het gezicht. Ook een inmiddels gearriveerde andere dochter liet zich niet onbetuigd. Het drietal is meegenomen naar het bureau en daar voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Beide agenten hebben aangifte gedaan van mishandeling.

Jonge inbreker aangehouden dankzij oplettende getuigen

TILBURG: Een 16-jarige Tilburger is vrijdagavond rond 22.00 uur gearresteerd dankzij enkele oplettende getuigen. Zij hoorden gerommel in een berging onder hun flatwoning aan de Mascagnistraat en namen een kijkje. Daar troffen ze de verdachte aan en hielden hem aan. De bewuste berging bleek opengebroken en diverse goederen waren naar een andere berging gebracht. De jongen is op het bureau ingesloten.

Vijf stappers gearresteerd tijdens horecatoezicht Tilburgse binnenstad

TILBURG: Agenten die vrijdagavond en -nacht waren belast met het horecatoezicht in de Tilburgse binnenstad, waren genoodzaakt vijf stappers aangehouden. In vier gevallen ging het om openlijk geweld tussen stappers onderling, de vijfde aanhouding betrof een knul die er met een picknicktafel vandoor ging. Er werden zes bekeuringen
uitgeschreven voor verkeersovertredingen en wildplassen.

Beginnend bestuurders in Tilburg en Oisterwijk dronken achter het stuur

TILBURG: De politie heeft zaterdagmorgen rond 02.15 uur een 22-jarige automobilist uit Tilburg aangehouden. Hij reed met hoge snelheid over de Spoorlaan en surveillerende agenten lieten hem blazen: 630 ug/l. Dat is ver boven het toegestane maximum van 88 ug/l. Bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. Een 22-jarige beginnend bestuurder uit Udenhout overkwam hetzelfde. Hij moest zaterdagmorgen rond 01.15 uur bij een controle op de Boxtelsebaan in Oisterwijk blazen en scoorde 425 ug/l.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 27-11-2010 12:06 | © Regio Midden en West Brabant |