Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 27-11-2010

Politie arresteert twee Bergenaren na 'terughalen' auto in Sprundel

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft vrijdag twee mannen uit Bergen op Zoom (26 en 29 jaar) aangehouden wegens diefstal met geweld dan wel betrokkenheid daarbij. De jongste Bergenaar had eerder deze week zijn auto verkocht aan een bedrijf in Sprundel, maar donderdagmiddag ging hij terug en eiste zijn auto en de papieren terug. Volgens de eigenares van het bedrijf bedreigde hij haar met een vuurwapen. De vrouw deed aangifte, waarna de recherche een onderzoek startte. De twee Bergenaren zijn voor verder onderzoek op het bureau in verzekering gesteld.

Dronken Nispenaar rijdt verder na aanrijding

ROOSENDAAL: Een 24-jarige man uit Nispen is zaterdagmorgen rond 02.15 uur aangehouden wegens rijden onder invloed. Een bewoonster van de Maïsberg werd wakker omdat een man voor haar woning aan het bellen was en daarbij luidkeels liet weten te veel te hebben gedronken en ergens tegenaan gereden te zijn. Agenten die ter plaatse kwamen, ontdekten wel een beschadigde auto, maar geen bestuurder. Die kon even later toch worden aangehouden. De man blies 445 ug/l. Tegen hem wordt
proces-verbaal opgemaakt wegens dronken rijden en het verlaten van een plaats ongeval. Waar de Nispenaar nu precies tegenaan is gereden, is nog niet helemaal duidelijk geworden.

Bergenaar (42) aangehouden wegens huiselijk geweld

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft een 42-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden wegens huiselijk geweld. Dat gebeurde zaterdagmorgen rond 03.00 uur. Hij wordt ervan verdacht zijn vrouw te hebben geslagen tijdens een ruzie in hun woning in het centrum van de stad. Volgens het slachtoffer wordt ze regelmatig mishandeld. De Bergenaar is meegenomen naar het bureau. Hij stelt dat hij juist door zijn vrouw, van wie hij formeel gescheiden is, werd aangevallen. Ook haar beschuldigingen over structurele mishandeling weerlegt hij.

Vrachtwagenchauffeur vat dief persoonlijk in de kraag

ROOSENDAAL: Een 29-jarige man uit Bergen op Zoom is zaterdagmorgen kort na 10.30 uur aangehouden, nadat hij een navigatiesysteem en een fotocamera gestolen uit de cabine van een vrachtwagen. Die auto werd geladen op een terrein aan het Vaartveld. Nadat de chauffeur de diefstal ontdekte, ging de 23-jarige man uit Alphen achter de dief aan en vatte hem in de kraag. De Bergenaar is ingesloten op het bureau.


Laatst gewijzigd 27-11-2010 13:46 | © Regio Midden en West Brabant |