Gemeente Lochem


Gratis praktijkdag jonge autorijders

The Drive Xperience: Een veelzijdige en leerzame 'Praktijkdag voor Jonge Autorijders'!

Jonge autorijders in de gemeente Lochem die tussen de drie maanden en twee jaar geleden hun rijbewijs hebben gehaald, kunnen op zaterdag 27 november 2010 gratis meedoen aan "The Drive Xperience". Dit is een praktische, leerzame en ook leuke praktijkdag voor jonge autorijders. Hiervoor worden auto's beschikbaar gesteld door Autobedrijf Hartgerink.

De gemeente organiseert deze praktijkdag in samenwerking met het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland (ROVG), die deze dag ook subsidieert. Het is een unieke gelegenheid om zelf in de praktijk te ervaren hoe goed je als jonge autorijder bent en welke verbeterpunten er wellicht nog zijn te behalen.

Laat ook je vrienden aanmelden!
Heb je vrienden, kennissen of collega's die ook tussen de drie maanden en twee jaar het rijbewijs bezitten, dan kunnen zij zich óók aanmelden en gratis aan deze dag meedoen! Bij veel interesse worden er meerdere dagen georganiseerd. De dag begint 's morgens om 09.00 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. De gemeente biedt je halverwege de dag een broodjeslunch aan. Na afloop krijg je een certificaat mee als bewijs van deelname. Er kunnen per praktijkdag 40 jonge autorijders meedoen. Snel aanmelden is dus gewenst!

Aanmelden via de website
Aanmelden voor deze dag kan via internet op www.thedrivexperience.nl of op www.jongeautorijders.nl. Daar vind je ook meer informatie over deze praktijkdagen. Na aanmelding krijg je een email met de locatie, tijden, etc. Heb je nog vragen, neem dan contact op met dhr. E. Pol van de gemeente Lochem (0573) 28 92 22.