Internationale muziek beurs Vries (dr)


Maak je eigen muziekmix met Marc Baijens

VRIES, 20101111 -- Op zaterdag 27 November 2010 om 13:30 uur vangt de internationale demo dag aan van LAN Audio te Vries. Dino Manfreddo (I) zal een presentatie verzorgen over de gehele luidspreker serie en zal met name zijn filosofie over de nieuwe toepassingen op gebied van "line array" uiteenzetten.

Roland Systems Group is dermate geïnteresseerd, dat zij voor deze dag hun nieuwe digitale V-400 mengtafel inzetten en daarnaast een aantal digitale systemen plaatsen zodat u uw eigen mix kunt maken. De presentatie en het avondprogramma zullen gemixt worden door Marc Baijens, een zeer gerenommeerde geluidstechnicus in ons land.

Vorig jaar won Marc Baijens de geluidsaward voor beste "geluidsontwerp".Marc is zijn carrière begonnen met de opleiding aan de Berklee Sound Academy te Boston (USA) en het conservatorium in Den Haag. Daarna is hij aan de slag gegaan bij de Down Under Studio's (oa. U2, Simple Minds, Andrea Bocelli, Kane, Anouk, Borsato, en Within Temptation. Via Wisseloord is hij en na verloop van tijd in het live circuit terecht gekomen.

Een kleine greep uit de namen die Marc op zijn lijstje heeft staan zijn Marco Borsato, Metropool Orkest, Cor Bakker, Toots Tielemans, North Sea Jazz, Rosenberg Trio, Liesbeth List, Cristina Branco, Alessandro Safina, Ten Sharp, Caro Emerald, Wouter Hamel en tal van musicals. Zo heeft hij vorig jaar 130 voorstellingen gedaan met de musical `Dromen... zijn Bedrog' met onder andere Jelka van Houten.Daarnaast staat ook Fairlight op de show met hun nieuwste Martin licht- en showeffecten.

www.esprolite.nl





Ingezonden persbericht