Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 02 november 2010

WIE VALT BUITEN DE BOOT TIJDENS DE STATE AWARDS?

AWARDSHOW OP DE S.S ROTTERDAM: SJIEK MET SJAAK

Rapper Sjaak a.k.a. Mr. Shakes heeft zijn smoking al naar de stomerij gebracht, want hij zal de gastheer zijn tijdens de 5e uitreiking van de State Awards. Op vrijdag 26 november worden de Nederlandse Hiphopprijzen verdeeld op Cruisschip de S.S. Rotterdam. Publiek kan tot 15 november beslissen wie er buiten de boot of juist in de prijzen valt door te stemmen op stateawards.nl. Elke stemmer maakt kans op kaarten voor dit exclusieve evenement.

101.TV zendt op zaterdag 27 november backstage reportages en interviews vanaf de gouden loper uit. In de nacht van zaterdag 27 november is de show ook te zien bij BNN op 3. Sjaak zal die avond in de theaterzaal van dit chique cruiseschip ruim zestig genomineerden in black tie ontvangen. Met optredens van onder andere Dret & Krulle, Blaxtar en een Goed Ontmoet showcase van SirOJ wordt de avond ondersteund door de audiovisuele technieken van DJ SP en sluit de winnaar van de Beste Producer Award van 2009; FS Green de avond af. Meer over de het schip, de carrière van Sjaak en de State Awards is nu al te lezen op statemagazine.nl

State Awards 2010 wordt georganiseerd door BNN en Buma in samenwerking met 101Barz, Precinct 5, 22Tracks, Nieuwe Revu en FunX Hiphop. De State Awards vindt dit jaar plaats tijdens de eerste editie van Buma Rotterdam Beats. Buma Rotterdam Beats is een nieuw platform voor hiphop, R&B, dubstep, soul & reggae en bestaat uit een tweedaags festival op vijf podia en een internationale conferentie voor de scene. Met State Awards wil BNN de Nederlandse muziekcultuur onder jongeren een breder podium geven en zo een bijdrage leveren aan de promotie van de Nederlandse hiphop scene.