Gemeente Brummen


Sleutel voor eerste bewoners Lombok Zuid

(Oorspronkelijke publicatie datum: 27-11-2010)

De familie Zeilstra bij hun nieuwe woning

Op maandag 22 november hebben de eerste kopers van de woningen in de nieuwe Eerbeekse wijk Lombok Zuid de sleutel van hun nieuwe woning overhandigd gekregen. In totaal worden dit jaar nog twaalf woningen opgeleverd. De overige 22 woningen uit de eerste fase worden begin volgend jaar opgeleverd.

De nieuwbouwwijk Lombok Zuid in Eerbeek begint nu echt vorm te krijgen. Vijf maand geleden werd de start bouw van dit nieuwbouwproject met alle kopers gevierd en nu begint Roosdom Tijhuis met de oplevering van de eerste woningen. Het was de familie Zeilstra die als eerste de woning opgeleverd kreeg.

Inmiddels is ook het start bouw sein gegeven voor de eerste woningen in fase 1B. Er zijn nog maar enkele woningen te koop in deze fase. De conclusie is dat de combinatie van de vlotte verkoop en de voorspoedige bouw dit een succesvol project maakt!

Voor meer informatie over het woningbouwproject Lombok Zuid en de woningen die in de verkoop komen kunt u terecht op de website www.lombok-zuid.nl. Ook kunt u met uw vragen over de verkoop van de woningen terecht bij Best Living aan de Stuijvenburchstraat 70 in Eerbeek, telefoon (0313) 65 11 99 en mailadres eerbeek@bestliving.nl.