Persuitnodiging Nederlandse Kampioenschappen Pole Fitness

23/11/2010 12:51

Pole Fitness

23 november 2010 - Op zondag 28 november 2010 organiseert DM Pole Fitness voor het vierde achtereenvolgende jaar de Open Nederlandse Kampioenschappen Pole Fitness. Op de finaledag van dit toonaangevende sportevenement komen 25 deelneemsters uit 7 provincies bijeen in Outland in Rotterdam.

In de advanced categorie zal Ilse Meulenbroek, winnares van vorig jaar, haar titel voor de tweede achtereenvolgende keer verdedigen. Voorafgaand aan de gevorderden categorie, concurreren 10 dames in de categorie basic, wat inhoudt dat ze zich moeten houden aan basistechnieken. Daarnaast zullen 3 koppels tegen elkaar strijden in de categorie synchroon.

'Door het toenemend succes van de danspaal als fitnessinstrument, zijn steeds meer vrouwen van alle leeftijden en achtergronden in sportscholen te vinden om aan deze modieuze fitness-variant deel te nemen. Hoewel het voor de meesten van hen het bij een wekelijks uitje blijft, is het voor de finalisten van het NK een ware topsport geworden', licht Denise Mulder, grondlegger van het Pole Fitness-concept in Nederland, toe. 'Dagelijkse trainingen van enkele uren zijn een absolute noodzaak om bij de top 3 te horen. Het publiek zal dan ook zeker kunnen rekenen op de spectaculairste technieken, salto's en dancemoves.'

Naast uitvoeringen van deze kandidaten zal het publiek gedurende het NK kunnen genieten van een muzikaal optreden van niemand minder dan musicalster Nurlaila Karim. Ze zal een aantal hits zingen, waaronder bekende musicalnummers.

Om het spektakel compleet te maken heeft de organisatie dit jaar gekozen voor de bijzondere locatie Outland. Deze beroemde glazen koepel langs de A20 biedt steeds vaker plaats aan grootschalige sportevenementen, zoals onlangs de World Cup of Pool, boksgala's en pokertoernooien.

De kosten voor een entreekaartje voor het NK Pole Fitness kunt u bij P

ole Fitness opvragen. De opbrengst komt net als voorgaande jaren ten goede aan de stichting "Spieren voor Spieren".

Finalisten NK Pole Fitness 2010

Advanced


1) Ilse Meulenbroek (NH) - Winnares 2009/ 2008


2) Victoria Visser (NH)


3) Tamara Schaefer (UT)


4) Ytsje Rosier (UT)


5) Wendy Stek (UT)


6) Deborah Boukema (ZL)


7) Marieke Maas (ZL)


8) Nicole Beerens (NB)


9) Ellen Eshuis (ZH)


10) Kelly Lafontaine (ZH)


11) Gabriella Swat (NH)

Basic


1) Amber van Duijne (ZH)


2) Kimberly van der Weerd (Ut)


3) Jacqueline Satoer (NH)


4) Priscilla Hoogenboom (ZH)


5) Tara van Klooster (NH)


6) Lisanne Gersjes (NH)


7) Rosanne van Toor (NH)


8) Monique Kleinstapel (GL)


9) Yvonne Jetten (LB)


10) Leila Frietman (ZL)

Synchroon


1) Marieke Lenstra (UT) en Victoria Visser (NH)


2) Marieke Maas (ZL) en Sharon Willeboordse (ZL)


3) Mariska Schoonderwoert (UT) en Marsha Kanters (UT)

Over Denise Mulder Pole Fitness

DM Pole fitness in Gouda is sinds 2005 actief in de Nederlandse fitness markt. Grondlegger Denise Mulder ontwikkelde speciaal voor vrouwen een high/impact workout waarin intensief en effectief wordt getraind op kracht en algemeen uithoudingsvermogen. Dit unieke concept omvat een combinatie van Gogo-aerobics en paaltechnieken en is intussen succesvol in 40 fitnesscentra door heel Nederland. Voor meer informatie: www.polefitness.nl.





http://www.polefitness.nl