Gemeente Den Haag

Kom naar het natuur- en techniekspektakel

Gepubliceerd: 25 november 2010 Laatste wijziging: 26 november 2010

Op zondag 28 november 2010 sluiten de Haagse Natuurverkenners het speurseizoen af met een spetterend Natuur- en Techniekspektakel.

Van 12.00 tot 16.00 uur zijn er verschillende activiteiten die te maken hebben met de natuur, techniek en het milieu. Zo kunnen kinderen hun eigen kunstwerk maken met materialen uit de natuur, een sleutelhanger knopen, het rioolraadsel oplossen of meedoen aan een van de andere 35 activiteiten. Er is die middag van alles te doen!

Haagse Natuurverkenners

De Haagse Natuurverkenners is een club voor kinderen van 7 tot 13 jaar. De natuurclub organiseert speurtochten om op een leuke manier de natuur te beleven. 5 weekenden per jaar zet de gemeente Den Haag een speurtocht uit in verschillende Haagse parken. De kinderen krijgen onderweg informatie over de dieren en planten die te zien zijn.

Deelname is gratis

Het evenement is niet alleen toegankelijk voor leden. Vanaf 12.00 uur is iedereen welkom. Het Natuur- en techniekspektakel vindt plaats in De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag. Toegang en deelname aan de workshops is gratis.

Meer informatie is te vinden op www.denhaag.nl/haagsenatuurverkenners.

Was deze informatie nuttig voor u? * Tip de redactie

(_) Ja (_) Nee

Textarea label
____________________
____________________
____________________
____________________
____________________

(Verstuur) Verstuur