Ingezonden persbericht


Persbericht

Europese top teams zijn aanwezig bij het eerste NK indoor skydiven Het eerste NK indoor skydiven gaat bijna van start.

Roosendaal, 24 november 2010

Indoor Skydive Roosendaal gaat zondag 28 november 2010 geschiedenis schrijven. Op deze dag wordt namelijk de eerste officiële Open Nederlandse Kampioenschappen indoor skydiven georganiseerd. Deze eerste editie van de "ISR Grand Prix" belooft een heel spektakel te worden.

In totaal hebben 75 deelnemers zich ingeschreven verdeeld over 18 teams uit zowel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Waaronder een aantal internationale teams als het Nederlandse kampioensteam, het Duitse nationale dames team en het Belgische kampioensteam die al een aantal Europese- en wereldtitels op haar naam heeft geschreven. De opzet van de ISR Grand Prix was laagdrempeligheid maar nu heeft ook de Europese top zich ingeschreven. Het is zelfs zo'n succes dat de inschrijvingen zijn uitverkocht.

De wedstrijd is onderverdeeld in 3 categorieën; amateurs (A), gevorderden (AA) en professionals (AAA). Per categorie worden er 7 wedstrijdrondes gevlogen. De wedstrijd wordt gejureerd door een officiële jury van de KNVvL. Om 10.00 uur start de eerste ronde, om 16.00 uur wordt de finale ronde gevlogen en rond 17.00 uur wordt de uitslag bekend gemaakt.

Zaterdagavond vindt de kick-off plaats met een disco tunnelavond. Tijdens deze avond wordt er tot in de late uurtjes gevlogen. Indoor Skydive Roosendaal verwelkomt iedereen die deze unieke wedstrijd bij wil wonen op 27 en 28 november 2010.

"Indoor Skydive Roosendaal is enorm trots met wat we neer gaan zetten. Wat begonnen is als leuke activiteit voor de sport is uitgegroeid tot een internationaal evenement waar de internationale sport over praat. Dit past in onze visie voor de toekomst om het indoor skydiven binnen de skydive sport op de kaart te zetten." Aldus Robert Ros, Manager marketing & commerciële zaken Indoor Skydive Roosendaal.
---