Ingezonden persbericht


Extra winkelopenstellingen in de maand december
December is een gezellige maand waarin extra inkopen worden gedaan voor de feestdagen. De Hoornse binnenstad springt daar op in door extra koopmomenten in te lassen. Vrijwel alle winkels openen dan hun deuren en met al die gezellige lichtjes en vele aanbiedingen is het aangenaam vertoeven in het Hoornse winkelrondje. Vermoeide voeten vinden rust in de gezellige en veelzijdige horecagelegenheden die de stad telt.

Sint Nicolaasinkopen tijdens Hoorn op Zondag op 28 november.

Al jaren worden deze feestelijke koopzondagen in de Hoornse binnenstad georganiseerd. Het is gezellig en vrijwel alle winkels openen hun deuren. Een uitgelezen moment om lekker ontspannen een dagje te winkelen dus. Het winkelaanbod wordt deze dag uitgebreid met een gezellige Sint Nicolaasmarkt van 12.00 tot 17.00 uur.

Extra koopavonden tijdens de Sint Nicolaasperiode zijn op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 december tot 21.00 uur!

Voor de kerstperiode staat er ook het nodige op stapel.

Tijdens de koopzondag van 12 december wordt door de ondernemers van de Gedempte Turfhaven, Ramen en Breed een sfeervolle kerstmarkt met bijpassend entertainment georganiseerd. Tijdens de koopzondag van 19 december is er ook een gezellige braderie. De openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur

Dan zijn er nog twee extra koopavonden tot 21.00 uur op woensdag 22 en donderdag 23 december.

Stichting Binnenstadsmanagement Hoorn