Politie Zeeland

27 november 2010

2107-2010. Man aangehouden voor flessentrekkerij in Kamperland

Politie Zeeland heeft vrijdag rond 17.30 uur een man aangejouden op verdenking van flessentrekkerij in de Noordstraat in Kamperland.

Tegen 28-jarige man, afkomstig uit Duitsland, is onlangs aangifte gedaan voor flessentrekkerij. De man huurde kamers in pensions en vertrok zonder te betalen.

De man liep tegen de lamp doordat zijn signalement en gedane flessentrekkerij in een krantenartikel waren geplaatst en hij werd herkend toen hij wederom een kamer huurde.

De 28-jarige is in verzekering gesteld.


2108-2010. Man aangehouden in Terneuzen

Politie Zeeland heeft zaterdag rond 00.15 uur een 23-jarige man aangehouden in de Nieuwstraat in Terneuzen wegens bedreiging.

De 23-jarige Terneuzenaar wordt verdacht van het bedreigen van twee 20-jarigen uit de gemeente Terneuzen.

Hij eiste geld van de 20-jarige en bedreigde hem. Even later werd de 23-jarige door de politie aangehouden. Een mes en 4 gripzakjes hennep die de man bij zich had zijn in beslag genomen.

2109-2010 Rijbewijs ingevorderd

Vrijdagavond is van een 44-jarige automobilist uit de gemeente Hulst zijn rijbewijs ingenomen op de Sloeweg Noord te Ritthem.

Hij overschreed de snelheid met 56 km/u uur.


2110-2010 Verlaten plaats ongeval, Wolphaartsdijk

Afgelopen nacht rond 05.30 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat er op de Kaaidijk een auto op z'n kop in de sloot lag maar dat zich geen personen in of in de buurt van deze auto bevonden.

Via het kenteken kon de bestuurder, een 34-jarige man uit de gemeente Goes, opgespoord worden. Hij was naar huis gegaan en bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij had geen verwondingen opgelopen.

Zijn rijbewijs heeft hij in moeten leveren.




Noot voor redacties



Politie Zeeland