Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 11.40 uur

Utrecht, 28-11-2010

Brand in auto

BAARN- Op donderdagavond 25 november werd een auto in brand gestoken.

Omstreeks 22.00 uur kregen politie en brandweer de melding dat een auto in brand stond bij de garages aan de Thorbeckelaan. Omstanders waren naar buiten gekomen en blusten de brand. De brandweer maakte de klus af. Desondanks liep de auto behoorlijke brandschade op. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844, District Eemland noord.

Conifeer in brand

SOEST- Op zatermiddag ontstond er brand in een conifeer.

Omstreeks 12.30 uur kreeg de politie de melding van een coniferenbrand aan de Eigendomsweg. De brandweer bluste de brand in inmiddels twee coniferen. De politie heeft een sterk vermoeden van brandstichting want net na de brand fietsten twee blanke jongens hard weg op een fiets. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844, District Eemland noord.

Last van enkel

BAARN- Op zaterdagmiddag raakte een jongen gewond bij een aanrijding.

Omstreeks 16.30 uur fietste een 17-jarige jongen uit Baarn over de Irisstraat. Hij werd over het hoofd gezien door een 53-jarige automobilist uit Baarn. De jongen kwam tegen de voorruit van de auto aan en bezeerde zijn enkel. Door ambulancepersoneel werd hij nagekeken en mocht vervolgens weer huiswaarts keren.