Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt openlijke geweldpleging

Zaltbommel, 28-11-2010 o In de nacht van zaterdag op zondag kwam er bij de politie een melding binnen van een vechtpartij op de Markt. Meerdere politieagenten gingen er direct naartoe.

Ter plaatse zagen de agenten meerdere jongeren staan. Een 31-jarige man uit Amsterdam was gewond aan zijn hand en verklaarde dat hij zonder enige aanleiding geschopt en geslagen was door een groep jongens toen hij uit een café kwam. Het slachtoffer wees een 18-jarige jongen uit Zaltbommel aan als één van de personen die hem geslagen en geschopt zou hebben. Hierop werd de 18-jarige aangehouden.

De 31-jarige raakte zodanig gewond dat hij moest worden overgebracht naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Van hem zal later een aangifte opgenomen worden.

Getuigenoproep

De 18-jarige is in verzekering gesteld. De politie doet verder onderzoek naar de openlijke geweldpleging en wil graag spreken met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Heeft u iets van de mishandeling gezien u heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie in Zaltbommel op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(10)

Laatst gewijzigd 28-11-2010 14:03 | © Regio Gelderland-Zuid |