Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 28-11-2010

Politie houdt tijdens horecatoezicht in Roosendaal vier stappers aan

ROOSENDAAL: Tijdens het horecatoezicht in de binnenstad van Roosendaal in de nacht van zaterdag op zondag hebben agenten vier aanhoudingen verricht. De stappers werden in vier afzonderlijke gevallen
gearresteerd wegens mishandeling, belediging van een agent, het niet opvolgen van een bevel of vordering en het verstoren van de openbare orde. De incidenten speelden zich af op de Markt en de Bloemenmarkt. Ook werden er drie bekeuringen uitgeschreven.

Vrouw uit Putte aangehouden wegens huiselijk geweld

PUTTE: Een 45-jarige vrouw uit Putte is zaterdagavond kort na 20.30 uur aangehouden, nadat ze haar man in hun woning met een mes had bedreigd. Het tweetal kreeg ruzie over de aankoop van een auto en op enig moment werd het de vrouw te veel en pakte ze een mes. Haar man belde de politie. Op het bureau betuigde de vrouw haar spijt en vertelde dat ze haar man nooit iets zou willen aandoen.

Politie arresteert twee Zeeuwen na mishandeling Roosendaler

BERGEN OP ZOOM: Twee mannen (23 en 24 jaar) uit Bruinisse zijn zaterdagavond rond 21.45 uur aangehouden op de Wouwsestraat, nadat ze een 20-jarige Roosendaler hadden mishandeld en met een mes bedreigd. Het slachtoffer zag dat het tweetal bij een cafetaria met fietsen aan het gooien was en sprak de mannen aan op hun gedrag. Daarop kreeg hij diverse klappen. Gealarmeerde agenten konden de Zeeuwen aanhouden; ze zijn voor verder onderzoek op het bureau in verzekering gesteld. De verdachten stellen dat de Roosendaler is begonnen.

Man uit Zoetermeer aangehouden bij opstootje tussen feestvierders

HOEVEN: Een 43-jarige inwoner van Zoetermeer is zondagmorgen tegen 02.30 uur aangehouden op de St.Jansstraat. Er was een opstootje ontstaan tussen twee groepen feestvierders. Terwijl agenten er alles aan deden om de gemoederen te bedaren, gedroeg de Zoetermeerder zich erg vervelend door te schelden en op te ruien. Op enig moment was de maat vol en werd de man gearresteerd. Hij is meegenomen naar het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 28-11-2010 16:03 | © Regio Midden en West Brabant |