Politie Twente

Man overleden na eenzijdige aanrijding
Markelo
Zondagavond 28 november is een 66-jarige man uit Holten overleden na een eenzijdig ongeval op de Roudaalterweg in Markelo.

Rond 18.30 uur reed de man over de Roudaalterweg. Door nog onbekende oorzaak is hij in een bocht de macht over het stuur verloren. De auto is over de kop geslagen en met de zijkant tegen een boom tot stilstand gekomen. De man is ter plaatste aan zijn verwondingen overleden. De Verkeersongevallen Analyse van Politie Twente onderzoekt het ongeval.

Politie zoekt getuigen na gewapende overval
Almelo
Politie Twente is opzoek naar getuigen van een gewapende overval op cafetaria Het Eiland aan de Treubstraat in Almelo.

Rond 19.30 uur kwamen twee mannen de cafetaria binnen. De mannen bedreigden de eigenaresse met een vuurwapen namen de kassalade mee. Na de overval zijn de mannen weggelopen in de richting van de Aalderinkshoek. Er is niemand bij de overval gewond geraakt. Dit is het signalement van de mannen:

Dader 1:
? Lengte: 1.75 m
? Normaal postuur
? Donker sweatshirt met oranje rand op schouder
? Bivakmuts

Dader 2:
? Donkere kleding

Politie Twente wil graag in contact komen met getuigen van de overval. Is u rond 19.30 uur iets opgevallen in de omgeving van de Treubstraat? Heeft u gezien waar de mannen na de overval naar toe zijn gegaan? Geef dat dan door aan Politie Twente, team Almelo op 0900 - 8844. Anoniem tips doorgeven kan via: 0800 - 7000.
-----------------------
26 nvember 2010



Politie Twente