Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

HART van IJsselmonde

Leven in de brouwerij!

Eetcafé Zeezicht en Studio IJsselmonde slaan de handen ineen om sfeer te brengen in het hart van IJsselmonde. Muziekconcerten en Talkshows wisselen elkaar af de komende tijd.

Jazz in IJsselmonde
Zij brengen een alternatief podium met Jazz waar mensen van middelbare leeftijd in een rustige en ontspannen omgeving kunnen genieten van muziek. Elke eerste donderdag van de maand treden de muzikanten vanaf 8 uur s avonds op. De eerstvolgende gelegenheid is dus op donderdag 3 december. Op de donderdagavonden is er plaats voor klassieke en milde jazz, maar ook voor blues en soul van niveau.Muzikanten uit de deelgemeente kunnen meespelen in de concerten. Afhankelijk van de kwaliteit varieert dit van enkele nummers tot één of meerdere sets.

Bewoners aan het woord tijdens open Talkshow
Uitgenodigde gasten en bezoekende bewoners van IJsselmonde krijgen ruim de kans om tijdens de open Talkshow in Eetcafé Zeezicht bij Roel Pot aan tafel aan te schuiven en mee te praten over interessante onderwerpen. U kunt ook op het zeepkistje klimmen om uw uitgesproken mening te geven. De open Talkshow vindt plaats in Eetcafé Zeezicht op elke laatste donderdagmiddag van de maand, van 14.00 tot 16.00 uur, dus tijdens de markt. De eerstvolgende open Talkshow is op donderdagmiddag 25 november.

Runaldo Veldwachter maakt voor zijn rubriek Kijk op IJsselmonde op TV Rotterdam, een uitzending die de week erna op de dinsdag om half acht s avonds wordt uitgezonden.