Gemeente Laarbeek


In 2011 opnieuw Smikkelen in Laarbeek

LAARBEEK - Na een succesvol smikkelseizoen in 2010, wordt het ook in 2011 weer Smikkelen in Laarbeek. De restaurants die vorig jaar mee hebben gedaan, doen volgend jaar weer enthousiast mee en hebben de lekkerste gerechtjes voor u in petto. Daarnaast is er een nieuwe deelnemer. Vanaf 1 januari 2011 draagt de huidige eigenaar van de Vijfeijken in Mariahout het stokje over aan Marcel en Astrid van de Zanden. Samen starten zij café-restaurant de Pelgrim (voorheen de Vijfeijken) in Mariahout.

Smikkelen in Laarbeek
Met dit boekje in de hand kunt u een smakelijke ontdekkingstocht door Laarbeek maken en maakt u kennis met de gastvrijheid van de deelnemende bedrijven. U kunt dit geheel in uw eigen tempo doen. Op de fiets, te voet of met de auto, op de momenten dat het u het beste uitkomt. Het Smikkelboekje kost 12,50. Hiervoor krijgt u tien Smikkelbonnen die een maximale waarde vertegenwoordigen van maar liefst 75,-. Tegen inlevering van een Smikkelbon krijgt u een gerecht bij de volgende restaurants:

- Aarle-Rixtel: Herberg De Brabantse Kluis en Landgoed dn Heikant
- Beek en Donk: Restaurant De Hommel en Café Thuis
- Lieshout: Bavaria Brouwerij Café

- Mariahout: De Pelgrim (voorheen De Vijfeijken)

Voorwaarden Smikkelboekje
U mag zelf beslissen waar u de tien Smikkels gaat besteden (bijvoorbeeld alle tien bij één restaurant of bij verschillende restaurants één). De Smikkelboekjes zijn vanaf 10 december 2010 te koop bij de deelnemende bedrijven en het VVV-agentschap Aarle-Rixtel bij Drogisterij Raijmakers. De Smikkelbonnen zijn geldig van 1 maart tot en met 31 oktober 2011. Bij inlevering van een Smikkelbon, is een consumptie verplicht. Er mogen maximaal zes Smikkelbonnen tegelijkertijd worden aangeboden. Smikkelen in Laarbeek is een initiatief van Toeristisch Ondernemers Platform Laarbeek en verschijnt nu voor de tweede keer.