Gemeente de Waard


Uitreiking eerste 60+ activiteitenkalender 2011

60+ activiteitenkalender

Op donderdag 2 december 2010 om 10:15 uur breekt wethouder Piet Vat in bij het koersbal in Graafzicht in Bleskensgraaf. Hij doet dit namens de gemeenten Graafstroom, Liesveld en Nieuw-Lekkerland om het eerste exemplaar van de 60+ activiteitenkalender uit te reiken aan de deelnemers.

De activiteitenkalender is het resultaat van een jaar samenwerken. In november 2009 namen veel maatschappelijke organisaties deel aan een brainstormbijeenkomst over de gevolgen van de veranderingen in de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten. Tijdens die brainstorm werd duidelijk dat er in de drie gemeenten van De Waard veel activiteiten worden georganiseerd. Alleen: die zijn niet bij iedereen bekend. Samen met vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties is een alternatief bedacht om de bekendheid te vergroten.

60plus activiteitenkalender 2 De kalender is een uniek product en geeft inzicht in het ruimte aanbod van activiteiten georganiseerd in de 13 kernen van De Waard. De kalender kan senioren, ook ouderen die hun recht op dagverzorging hebben verloren, helpen om een activiteit te vinden die bij hen past. Vanaf begin december ontvangen alle inwoners van 60+ van Graafstroom, Liesveld en Nieuw-Lekkerland de activiteitenkalender 2011 per post.

Na de officiële uitreiking in Graafzicht is er aansluitend om 11:00 uur in De Spil een feestelijke presentatie speciaal voor de werkgroepen en andere vertegenwoordigers van maatschap-pelijke organisaties, die bij de ontwikkeling van de kalender betrokken zijn.


* 60plus activiteitenkalender 2011.pdf (2,44 MB)