Gemeente Brummen


Meldpunt openbare ruimte in digitaal loket Brummen

(Oorspronkelijke publicatie datum: 03-12-2010)

We zouden de gemeente willen bellen,
om ze over dat zwerfvuil te vertellen.
Maar helaas kunnen we ze niet bereiken
om ze met onze melding te verrijken.
Lantaarnpaal defect, straat aan het verzakken?
Buiten openingstijden krijgen we ze niet te pakken! Deze praktijk behoort definitief tot het verleden als op 5 december ons meldingensysteem in werking zal treden

Met de toevoeging van het 'Meldpunt openbare ruimte' aan ons digitale loket, maakt de gemeente vanaf 5 december een volgende stap is haar dienstverlening. Door onze diensten ook via internet beschikbaar te stellen, hebben burgers en bedrijven een extra mogelijkheid om de gemeente Brummen te bereiken. U vindt het meldpunt openbare ruimte door te klikken op de button op de homepage van onze website of via het digitaal loket. Ook via de contactgegevens kunt u naar het meldpunt.

Van zwerfvuil tot stoeptegel
Het meldpunt openbare ruimte kunt u gebruiken om allerlei zaken door te geven, die zich in de openbare ruimte afspelen. Het kan gaan over zwerfvuil, kapot straatmeubilair, losse stoeptegels enzovoorts. Vanaf 5 december a.s. kan dit ook via internet.
Naast de mogelijkheid om zelf een melding door te geven, is het op de kaart van Google Maps ook mogelijk om te zien of het defect al eerder is doorgegeven. Openstaande meldingen worden namelijk in de kaart getoond met behulp van een plaatje. Via het plaatje kunt u aanvullende informatie opvragen van een melding.

Wilt u dat wij u op de hoogte houden van de verdere afhandeling van uw melding? Vermeld dan uw mailadres wanneer u een melding doet. De gemeente laat u binnen 2 dagen weten of, wat en wanneer er iets met uw melding gebeurt. Hebt u geen internet, dan kunt u telefonisch uw melding doen en houden wij u telefonisch op de hoogte van de stand van zaken. Informatie over de melder publiceren we niet op internet.

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de centrale informatiebalie via (0575) 568 233.