Gemeente Laarbeek


Wegwerkzaamheden op gemeentelijke website

LAARBEEK - Vanaf nu kunt u op de gemeentelijke website www.laarbeek.nl gemakkelijk alle wegwerkzaamheden, evenementen en omleidingsroutes in heel Brabant bekijken. Het betreft zowel de werkzaamheden en evenementen in onze gemeente als alle wegwerkzaamheden rondom Laarbeek, bijvoorbeeld die op de Rijkswegen in Brabant. Op laarbeek.nl is een koppeling tot stand gebracht met de website Haalmeeruitdeweg.nl. Laarbeek is de eerste gemeente in Zuidoost-Brabant die deze service via haar website aanbiedt.

Wegwerkzaamheden duidelijk in beeld
Werken aan de weg van tijd tot tijd nodig (bijvoorbeeld onderhoud of verbreding van een weg). Maar juist die werkzaamheden leiden zelf ook weer tot verkeershinder. Om u als weggebruiker goed voor te lichten, is de website Haalmeeruitdeweg.nl opgezet. Bovendien biedt Haalmeeruitdeweg.nl extra gemak doordat u per mail en sms gratis kan worden gewaarschuwd voor wegwerkzaamheden en omleidingen. Daarnaast zijn op de site ook korte filmpjes te vinden over belangrijke werken die staan gepland. Met de overzichtskaart ziet u wat de planning is van de wegbeheerders, zodat u uw reis anders kunt plannen of in ieder geval weet wat u te wachten staat. Kijk eens hier als u wilt weten welke wegwerkzaamheden de komende tijd staan gepland in uw omgeving. Goede reis!

Haalmeeruitdeweg.nl
Haalmeeruitdeweg.nl is een dienst van Beter Bereikbaar Zuidoost-Brabant, het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE), Provincie Noord-Brabant, Rijkswaterstaat Noord-Brabant en alle gemeenten in Noord-Brabant. Deze partners werken intensief samen om de bereikbaarheid van de regio op peil te houden.