Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 03-12-2010

Auto's belanden in greppel, vangrail en tegen boom

BOSSCHENHOOFD: Vanmorgen is omstreeks 07.30 uur op de Roosendaalsebaan een auto in een slip geraakt en tussen de bomen door op zijn kop aan de linkerzijde van de weg beland. De auto reed vanuit Roosendaal in de richting Boschenhoofd. De bestuurder en de bijrijder (Roosendalers) werden voor verder onderzoek door een ambulance meegenomen naar het St. Francsiscusziekenhuis in Roosendaal. Op de weg was zichtbaar gestrooid, wel lag er aan de randen nog sneeuw. De zwaar beschadigde auto is getakeld.

STANDDAARBUITEN: Een 24-jarige man uit Kerkwerve is donderdagavond omstreeks 21.40 uur op rijksweg A-17 na een slippartij met zijn auto in een greppel met laag water beland. De bestuurder werd door
verpleegkundigen van de ambulancedienst nagekeken. Hij bleek geen letsel te hebben.

OUD GASTEL: Donderdagavond is op rijksweg A-17 omstreeks 19.45 uur een 23-jarige man uit Rijswijk (ZH) na een slip met zijn auto tegen een vangrail gereden. De auto stond met de neus tegen de rijrichting in. Het wegdek was behoorlijk glad en besmeurd met sneeuw. Het slachtoffer werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Ze had last van haar nek en haar heup.

HEIJNINGEN: Donderdagmiddag is rond 17.15 uur op de A29, een
automobilist op de A-29, tijdens de inhaalmanoeuvre van een vrachtwagen gaan slippen, de auto kwam in de berm en tegen een boom tot stilstand. De bestuurder had geen letsel, zijn vader die naast hem zat, een 56-jarige man uit Steenbergen, had licht letsel en werd voor de zekerheid naar een ziekenhuis gebracht

Politie controleert op verlichting

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft vanmorgen tussen 07.00 en 08.00 uur een verlichtingscontrole gehouden in Bergen op Zoom. Er werden 20 bekeuringen uitgeschreven.


- Halsterseweg 3 x, kruising Jacob Obrechtlaan en Zuid- Oostsingel 8 x .

- Marconilaan te Bergen op zoom 9 x

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 03-12-2010 14:12 | © Regio Midden en West Brabant |