Gemeente Helmond


Ondernemers krijgen kijkje in de keuken

Gemeente Helmond gaf de Helmondse ondernemers op donderdag 2 december een 'kijkje in de keuken'.

Dit gebeurde onder het motto Helmond heeft Antwoord©, ook voor ondernemers. Dat gebeurde tijdens een informatie- en netwerkbijeenkomst in het Stadskantoor van gemeente Helmond. De bijeenkomst werd georganiseerd samen met de Stichting Bedrijventerreinen Helmond.

Antwoord op ondernemersvragen

De gemeente bood ondernemers tijdens de contactmiddag de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen. Het doel van de bijeenkomst was vooral om ondernemers te laten zien bij wie ze terecht kunnen voor al hun vragen aan de gemeente. Bijvoorbeeld bij de afdeling Grondzaken, Economie en Arbeidsmarkt of Werk en Inkomen. Ook Brandweer Helmond, politie Helmond en de SRE Milieudienst waren bij de bijeenkomst aanwezig voor het beantwoorden van vragen. De ondernemers kregen tegelijkertijd de mogelijkheid om aan te geven wat er bij hun onderneming speelt. De contactmiddag werd door ruim honderd ondernemers bezocht.

Relatie overheid-bedrijfsleven

Tijdens de informatiemiddag gaven wethouder Yvonne van Mierlo (Economische Zaken) en Wim Kuypers (voormalig directeur Kuijpers Installaties en huidig voorzitter Stichting Bedrijventerreinen Helmond) hun visie op de relatie tussen overheid en bedrijfsleven. Buiten werd de vlag van Food Capital gehesen.

Fotoreportage: Jan van de Laar - Fotografie