Politie Gelderland-Zuid

Onderzoek naar mishandeling en bedreiging afgerond

Nijmegen, 03-12-2010 o De Districtsrecherche in Nijmegen heeft een onderzoek naar een mishandeling en bedreiging van een 51-jarige man uit Ewijk op vrijdag 8 oktober afgerond. Een 41-jarige man uit Nijmegen en een 35-jarige vrouw uit Oss werden aangehouden en als verdachte gehoord.

Die vrijdag werden politieagenten na een melding naar de Steekse Acker gestuurd. Daar troffen ze een man aan met een steekwond in zijn hand. Hij verklaarde dat hij eerder die avond op het Joris Ivensplein een man en vrouw had opgepikt. De vrouw zou vervolgens achter het stuur hebben plaatsgenomen. Toen de 51-jarige weg wilde, zou het tweetal dit niet hebben toegestaan. Vervolgens werd de man in zijn hand gestoken. Op de Steekse Acker wist het slachtoffer uit de auto te komen. De man en de vrouw zouden er vervolgens met zijn auto vandoor zijn gegaan. Uit een eerste onderzoek van de agenten werd al snel duidelijk dat de auto van diefstal afkomstig was. Hierop werd de 51-jarige aangehouden voor diefstal danwel heling. Tijdens het verhoor verklaarde hij de auto van iemand anders gekocht te hebben.

De Districtsrecherche in Nijmegen deed onderzoek naar de mishandeling en bedreiging. Dit leidde op 8 november naar de aanhouding van een 41-jarige Nijmegenaar. Op 8 november werd een 35-jarige vrouw uit Oss aangehouden. Ze hebben allebei een verklaring afgelegd. De 41-jarige zit in de gevangenhouding voor de duur van 90 dagen. De vrouw werd onder voorwaarden geschorst. Het dossier wordt opgemaakt en verzonden naar het Openbaar Ministerie.

(10)

Laatst gewijzigd 03-12-2010 16:04 | © Regio Gelderland-Zuid |