Ingezonden persbericht


PROGRAMMA
DECEMBER 2010

Vrijdag 3 december // 21:00 // GRATIS
Bimbo Electrico + Spilled Coffee + Fine China Superbone + DJ Shaft en afterparty met Phil Tovver
Electro / indie rock / experimental

Zaterdag 11 december // 23:00 // E7.50
Frenchcore Only!
Met Adnoctum, Obscurity, Deceptix & Staz, Vallen, Mobius & Mortis, The Straightjeket Frenchcore

Vanwege een aantal opknapbeurten is Bazart in december grotendeels gesloten. In januari zijn we weer terug met een volledig programma!

PROGRAMMA BAZART DECEMBER 2010 UITGEBREID

Vrijdag 3 december // 21:00 // GRATIS
Electro / indie rock / experimental

Bimbo Electrico (Kipkillah en Zoe Bowie) is het resultaat van een DJ/Producer plus een zingend, dansend, met glitter bedekte creature. De snelle hardbeats van producer Kip en de honingzoete zang van Zoe zijn de juiste ingrediënten voor een steeds verder uit de hand lopende performance. Het ene moment wordt er geflirt met de jaren '80 om vervolgens via de electroweg de toekomst in te duiken. Bimbo Electrico gebruikt humor, mode en passie om te vertellen over mislukte romantiek, paarden en superstars; naughty en dromerig, Bimbo Electrico is energieke electro met een vette knipoog!

Spilled Coffee is dé nieuwe electro indie rock band uit Den Haag. De 5 mannen zijn in 2009 gestart met het maken van sonisch geweld. Vanuit improvisatie wordt er volop geëxperimenteerd met een mix van digitale en analoge geluiden. Er wordt veel inspiratie gevonden uit bands zoals The Rapture, LCD Soundsystem, Prodigy, Digitalism, Fat Freddy's Drop, Ladytron en TrentemØller.

Fine China Superbone is een experimentele nu-jazz post-hardcore band uit Den Haag. Ze begonnen ergens in de jaren '90, en hebben sinds die tijd hun vaste line-up behouden, behalve het vertrek van de zanger kort na het ontstaan van de band. Hun laatste album, Make Machine, is met lovende recensies ontvangen. Tegenwoordig maakt de band nog steeds unieke, instrumentale noiserock dat medegenloos op het publiek wordt afgevuurd!

DJ Shaft draait de fijnste foute plaatjes tussendoor! + Afterparty met DJ Phil Tovver

Zaterdag 11 december // 23:00 // E7.50
Frenchcore Only!
Met Adnoctum, Obscurity, Deceptix & Staz, Vallen, Mobius & Mortis, The Straightjeket Frenchcore

Een hele avond fijne frenchcore met de beste DJ's! Line-up:
Adnoctum
Obscurity
Deceptix & Staz
Vallen
Mobius & Mortis
The Straightjeket

VERWACHT

26 feb: Polska! Night Vol. 9