arvato services blijft investeren in kwaliteit

03/12/2010 09:13

Arvato Services Nederland BV

Abcoude, 1 december, 2010 -

Ondanks de huidige economie blijft arvato services, als toonaangevende internationale outsourcing partner, investeren in bedrijfskritische aspecten, zoals kwaliteit, veiligheid en efficiency. Nu de AEO-F status is toegekend door de douaneautoriteiten wordt de uitvoer van goederen vereenvoudigd, wat een extra voordeel is voor de klant.

"Als een AEO-gecertificeerde dienstverlener, geniet arvato services het vertrouwen van de douaneautoriteiten, wat preferentiële behandeling en vereenvoudigde procedures mogelijk maakt", verklaart Chrit Reijntjes, Douane en Transport Specialist bij arvato services. "Dit is een belangrijke bijdrage aan het behouden van de snelheid en efficiëntie van de supply chains die wij beheren namens onze klanten."

Bovendien werden met succes de TAPA-A en ISO 9001 certificeringen verlengd. Daarnaast voldoet arvato services aan de Privacy Waarborg en is het bedrijf midden in het proces om het COPC-certificaat te verkrijgen.

Wenda Hendrikx, Hoofd Kwaliteit en Veiligheid SCM bij arvato services, is ook verheugd over de verlenging van het TAPA-A certificaat. "De score van de externe audit was uitzonderlijk hoog, waarbij aan alle verplichte aspecten was voldaan tegen de strengste A-niveau eisen. TAPA is een forum van fabrikanten, logistieke dienstverleners, vervoerders, wetshandhavinginstanties en andere belanghebbenden die samenwerken om 'cargo crime' ter verminderen.

"De betrouwbaarheid van de supply chains bepaalt de beschikbaarheid van het product en klanttevredenheid en is uiteindelijk verantwoordelijk voor het behalen van verkoopdoelstellingen", zegt Markus Trost, CEO arvato services Nederland. "Dit is precies waarom wij gericht zijn op het behalen van een bijzonder hoge kwaliteitsnorm", vervolgt hij. "De (her-)certificering biedt onze klanten een onafhankelijke bevestiging dat wij een betrouwbare partner zijn voor al hun goederenstromen en warehousing. Dat is nog een geldige reden om arvato services te kiezen als een full service dienstverlener!"

Over arvato services

Outsourcing partner arvato services is een toonaangevende dienstverlener van effectieve totaaloplossingen op het gebied van Customer Services, Credit Management Services, Marketing & Data Services en International Supply Chain Management voor markten in Europa en buiten Europa.

arvato services beschikt over een uitmuntend netwerk van meer dan 30.000 medewerkers werkzaam in 35 landen wereldwijd. In Nederland heeft arvato services vestigingen in Abcoude, Venlo en Venray.

arvato services is onderdeel van Arvato AG, de media service provider van Bertelsmann AG, één van de grootste internationale media concerns. Andere bekende Bertelsmann ondernemingen in Nederland zijn RTL Nederland en G+J Uitgeverij.

Meer informatie kan gevonden worden op de website: www.arvatoservices.nl





http://www.arvatoservices.nl