Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Amsterdam, 2 december 2010

Design Bridge versterkt team

Vanwege verdere internationale groei van zowel corporate- als product brand opdrachtgevers versterkt Design Bridge, international brand design agency, haar team met de volgende benoemingen:

Sabine Rutten --- Senior Client Manager
Sabine Rutten is aangesteld als Senior Client Manager bij Design Bridge. Hiervoor werkte Sabine bij Mountain Design als Project en Account Manager voor klanten als Unilever, FrieslandCampina en Leaf. Sabine begon haar carrière als brand consultant bij de Positioneringsgroep, tegenwoordig BRND. Bij Design Bridge zal zij onderdeel uitmaken van het Client Services Team waarbinnen zij werkt voor klanten als Bolsius en Uniekaas.

Marco Bakker --- Senior Production Manager
Marco Bakker is aangesteld als Senior Production Manager bij Design Bridge. Marco heeft zo'n 20 jaar ervaring in de print- en design industrie. Na zijn studie aan de media academie in Amsterdam was hij werkzaam bij de Megaprint groep waar hij werkte voor klanten als Pepsico, Kellogs, Nestle, en Danone. Daarna was Marco verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van alle communicatie uitingen ten behoeve van V&D.

Over Design Bridge
Design Bridge is een international brand design agency gespecialiseerd in het ontwikkelen, herpositioneren en creëren van merken. Opgericht in 1986, met vestigingen in Amsterdam, Londen en Singapore, heeft Design Bridge de afgelopen jaren voor een breed scala aan klanten haar expertise ingezet op het vlak van 3D, innovatie, merkstrategie, merkidentiteiten en verpakkingen. Design Bridge opereert vanuit haar kantoor in Nederland in ruim 40 landen met meer dan 50 werknemers waarvan 14 verschillende nationaliteiten. Opdrachtgevers zijn o.a. FrieslandCampina, dance4life, TNT, Unilever, Sara Lee, Heinz, en Heineken Int. Design Bridge heeft voor haar werk een groot aantal effectiviteit- en creativiteit awards gewonnen, waaronder de Pentaward Agency of the Year 2010.

/////////////




Ingezonden persbericht