PERSBERICHT Hilversum, 3 december 2010

Besluiten BAVA Vivenda Media Groep NV


· De heer R.J.M. van Veldhoven benoemd tot bestuurder VMG
· De heer P.H.J. Nederlof benoemd tot commissaris

Tijdens de vandaag gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) hebben aandeelhouders ingestemd met de benoeming van de heer R.J.M. van Veldhoven tot bestuurder van de Vivenda Media Groep NV ("VMG"). Hij volgt daarmee de heer A.M. Mirck op, die eerder bekendmaakte zijn functie als bestuurder van VMG na de afronding van de overname van Zuka BV ("Zuka") neer te zullen leggen. Tevens is de heer P.H.J Nederlof benoemd tot commissaris van de vennootschap. De heer Nederlof volgt de heer R.L. van Maasakker op in de functie van president commissaris. De heer van Maasakker had eveneens eerder bekend gemaakt na de afronding van de overname van Zuka te zullen aftreden.

Toelichting overname Zuka

Het bestuur heeft aan de aandeelhouders een toelichting gegeven op de in november gerealiseerde overname van Zuka. De overname van Zuka past in het beleid om belangen van online en offline producten samen te voegen. De aansluiting bij VMG biedt Zuka de mogelijkheid om nieuwe producten en diensten versneld te introduceren. Met de vergrote slagkracht en schaalgrootte is de onderneming beter in staat in te spelen op de marktontwikkelingen. Daarnaast sluiten de activiteiten van Zuka en Factotum goed op elkaar aan.

Decharge
Door de algemene vergadering is aan de afgetreden bestuurder, de heer A.M. Mirck, decharge verleend voor het door hem gevoerde beleid, alsmede is aan de presidentcommissaris, de heer R.L. van Maasakker, decharge verleend voor het door hem uitgeoefende toezicht.