Kinderopvang Mundo genomineerd voor prijs Beste Jaarverslag


SCHIEDAM, 20101203 -- Kinderopvang Mundo is genomineerd voor de prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang 2009. Het Waarborgfonds Kinderopvang heeft Mundo deze nominatie toegekend gezien de kwaliteit van het verslag. Op dinsdag 14 december is de prijsuitreiking tijdens het Jaarcongres Kinderopvang.

Het jaarverslag van Kinderopvang Mundo bestond dit keer niet alleen uit een inhoudelijk verslag, maar ook uit een kinderjaarverslag voor de kleinste klanten van Mundo. Gezamenlijk vormen het kinderboek `De wereld van Noor' en het inhoudelijke verslag het Jaarverslag 2009 van Kinderopvang Mundo. Dit jaarverslag is, samen met negen anderen, uit honderden inzendingen geselecteerd door het Waarborgfonds Kinderopvang en genomineerd voor de prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang 2009. De daadwerkelijke winnaar van de prijs wordt op 14 december bekend gemaakt.

Kinderopvang Mundo is erg trots op de nominatie. "Dat we op deze wijze van zo'n belangrijke partij waardering krijgen voor de kwaliteit die we neerzetten is natuurlijk geweldig" aldus Monique Dongelmans, directeur van Kinderopvang Mundo. "Dit is de derde keer dat we de nominatie in de wacht slepen. We hopen natuurlijk te winnen, maar ook alleen met de nominatie zijn we al heel erg blij!"

Kinderopvang Mundo is een organisatie van beroepsopvoeders die diensten en adviezen aanbiedt op het gebied van de opvoeding. In alle producten en diensten staat het welzijn en de ontplooiing van het kind centraal. Kinderopvang Mundo is een middelgrote organisatie met 18 verschillende kinderopvang locaties in de regio Rijnmond.
In de plaatsen Schiedam, Rotterdam, Spijkenisse en Ridderkerk biedt Kinderopvang Mundo zowel hele dagopvang (KDV) als buitschoolse opvang (BSO). Per dag kan Mundo in totaal zo'n 750 kinderen opvangen, waarvan 350 op de BSO en 400 op de KDV.

Kinderopvang Mundo





Ingezonden persbericht