Daisycon: 55% meer transacties


ALMERE, 20101203 -- Daisycon, de specialist in resultaatgerichte online marketing, heeft in de afgelopen drie kwartalen 55% meer transacties gemeten dan in de zelfde periode in 2009. Deze groei is gerealiseerd mede dankzij een instroom van grote retailers, zoals Douwe Egberts, Lays en C1000 die laagdrempelige acties hebben weggezet bij Daisycon. Hierdoor is de gemiddelde transactie waarde iets afgenomen. Op het gebied van affiliatemarketing is er in deze periode een groei bereikt van ruim 30%. De prognose voor de omzet van affiliatemarketing in heel 2010 ligt op een groei van ruim 35%.

Deze groei wordt ondersteund door zowel de internationalisatie van Daisycon als de uitbereiding van de afdeling channelmanagement en de oprichting van de afdeling publishermanagement. Hierdoor kan een betere service worden geboden aan zowel de adverteerders als de publishers binnen het netwerk van Daisycon. Het systeem dat deze zomer is opgeleverd heeft er toe bijgedragen dat met een multi-language én multi-currency meerdere markten bediend kunnen worden.

Afgelopen maand maakte Daisycon bekend dat het, om haar 10-jarig jubileum met haar publishers te vieren, over de uitbetaling over de maand november, 10% extra zal uitbetalen. Deze actie is een groot succes gebleken. Over november is de hoogste omzet ooit gemeten op het gebied van affiliatemarketing. Halverwege november is een zodanige all-time-high gemeten in de traffic dat de bandbreedte dusdanig aangepast diende te worden. Met deze nieuwe bandbreedte is Daisycon meer dan klaar voor nieuwe all-time-highs.

Daarnaast is afgelopen week ook een nieuw systeem opgeleverd voor een nog betere en snellere afhandeling van tickets. Hierbij is tegelijkertijd een nieuwe invulling gegeven aan het supportteam van Daisycon. Het ticketsysteem is nu een onderdeel geworden van het vernieuwde technisch platform waardoor dit systeem beter is afgestemd om de gebruiker.

Dankzij al deze factoren was Daisycon, net als in 2009, genomineerd voor een High Growth Award. Deze nominatie, in de categorie Noord-Holland, bestaande uit de provincie Noord-Holland en het oostelijk deel van Flevoland, bewijst maar weer dat een stabiele groei, gecombineerd met een gezonde dosis ambitie en lef, kan zorgen voor wederom een succesvol jaar!

Campagne Douwe Egberts: www.douweegbertsenmeer.nl
Campagne Lays: www.maakdesmaak.nl
Campagne C1000: www.c1000.nl

Daisycon BV





Ingezonden persbericht