Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 15 november 2010

DAS COEN UND SANDER FEST VOOR 1000STE UITZENDING

BNN-DJ'S HIJSEN ZICH IN LEDERHOSEN OM MET FEESTE TE VIEREN MET LUISTERAARS

Laat de pullen bier en de braadworsten maar komen! Coen Swijnenberg en Sander Lantinga organiseren Das Coen und Sander Fest ter gelegenheid van de duizendste uitzending van hun radioshow. Lange biertafels, een dampende barbecue en een lading artiesten om je vingers bij af te likken. De komende weken gaan de BNN-dj's het tijdens de uitzending allemaal regelen. Das Coen und Sander Fest is vrijdag 3 december van 14.00 tot 18.00 uur live te horen in een extra lange uitzending van De Coen en Sander Show bij BNN op 3FM.

Op 11 september 2006 was de Coen en Sander Show voor het eerst te horen op 3FM. Duizend uitzendingen later zijn de BNN-vrienden niet meer weg te denken in de middag op 3FM. Coen: 'Ongelooflijk dat we het al zo lang met elkaar volhouden en dat het eigenlijk alleen maar leuker wordt!' Sander: 'We hebben overal ter wereld feest gevierd, van Johannesburg tot Bern en van de Efteling in Kaatsheuvel tot de Roze Kermis in Tilburg. De hoogste tijd om het Duitse Bierfest voor onze luisteraars naar Nederland te halen!'

Luisteraars kunnen zich vanaf vandaag op coenensandershow.bnn.nl aanmelden om kans te maken op kaarten voor Das Coen und Sander Fest. BNN-collega Domien Verschuuren doet in @Work tussen 10.00 en 12.00 uur op 3 december verslag van de opbouw van het feest.

De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur bij BNN op 3FM en iedere vrijdag van 16.00 uur tot 18.00 uur.