Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - PERSBERICHT - Hilversum, 29 november 2010 DAS COEN UND SANDER FEST GEHT LOS!

BNN
GO BACK TOO THE ZOO, JAAP REESEMA EN GUUS MEEUWIS SPELEN TIJDENS DUIZENDSTE UITZENDING

Coen en Sander kunnen een paar extra fusten laten aanrukken voor hun feest aanstaande vrijdag. De line-up van Das Coen und Sander Fest ter gelegenheid van de duizendste uitzending is behoorlijk uit de hand gelopen. Go Back To The Zoo, Jaap Reesema, 3J's, Jopie Vogelvang, Band Zonder Banaan, One Two Trio, Biergarten Boys en Guus Meeuwis. Allemaal zijn ze aanwezig om de feestende menigte op de lange biertafels te krijgen. Das Coen und Sander Fest is vrijdag 3 december van 14.00 tot 18.00 uur live te horen in een extra lange uitzending van De Coen en Sander Show bij BNN op 3FM.

Niet alleen muzikanten gaven massaal gehoor aan de oproep voor de knalfuif. Ook de aanmeldingen van luisteraars stroomden de afgelopen weken binnen. Coen: 'Een zaal bomvol luisteraars en een lijst artiesten van hier tot Hamburg. Ik kan me geen betere jubileumuitzending van de Coen en Sander Show voorstellen!' Sander: 'Laat de pullen bier, braadworsten en mädchen maar komen!'

Das Coen und Sander Fest vindt plaats in Het Machinegebouw bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Voor alle luisteraars die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen doet 101.TV live verslag van het evenement. In @Work op 3FM doet BNN-collega Domien Verschuuren tussen 10.00 en 12.00 uur verslag van de opbouw van het feest.

De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur bij BNN op 3FM en iedere vrijdag van 16.00 uur tot 18.00 uur.




Ingezonden persbericht