Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Analistenpresentatie over Exact's strategie update

Delft, 2 december 2010 - De Raad vvan Bestuur van Exact organiseert een analistenpresentatie op 3 december 2010 om 10.00 uur waarin een strategie update wordt gepresenteerd.

Zoals aangegeven in recente communicatie, heeft het management programma's geïnitieerd om meer marktgedreven te worden en om weer organische groei te realiseren. De programma's zijn afgerond en worden gepresenteerd aan de financieel analisten die Exact standaard volgen.

De presentatie start om 10.00 uur en wordt live uitgezonden via de global website van Exact, www.exact.com. Alle benodigde informatie is te vinden op de Investor Relations sectie van de website.

-------------------------------

Exact. And it all comes together.
Wij begonnen in 1984 ondernemers te ondersteunen met informatie technologie. Wij zijn gegroeid van een studentenbedrijf tot een wereldwijde leverancier van oplossingen en onze ondernemende wortels herinneren ons er voortdurend aan dat wij er zijn om waarde toe te voegen voor onze klanten. Met ongeveer 2.200 medewerkers in 40 landen, ondersteunen wij meer dan 100.000 lokale en internationale ondernemingen in meer dan 125 landen en bieden wij onze zakelijke software oplossingen aan in meer dan 40 talen. Wij zijn sinds juni 1999 genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam en in 2009 bedroeg onze omzet ¤ 232,5 miljoen.

Het ondersteunen van ondernemers is de kern van wat wij doen. Wij begrijpen hun manier van denken, hoe zij samenwerken binnen het bedrijfsleven en de structuur die zij nodig hebben om resultaten te bereiken. Met deze kennis bieden wij software oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die real time inzicht geven in de gehele onderneming. Dit geeft onze klanten de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor hun klanten en uiteindelijk henzelf te creëren.

Voor meer informatie over Exact ga naar www.exact.com.