Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Koploper in duurzame advisering

De Hypotheekshop wint Financial Marketing Award 2010

Huizen, 3 december 2010 - De Hypotheekshop heeft tijdens de Nationale Dag Financiële Marketing de Financial Marketing Award 2010 in ontvangst genomen. De Hypotheekshop werd samen met ASN Bank door een vakjury uitgekozen als winnaar uit een lijst van vier genomineerden (Dela, ASN Bank, BrandNewDay en de Hypotheekshop).

De Financial Marketing Award 2010
De Financial Marketing Award (FMA) wordt uitgereikt door VVP, Nima en Tijdschrift voor Marketing. De verschillende cases zijn beoordeeld op helderheid van doelstellingen, innovatiekracht, executiekracht, communicatiestrategie, effectiviteit en onderbouwing. Daarnaast dienen de marketingcases een bijdrage te hebben geleverd aan het herstel van vertrouwen in de financiële sector.

De jury
De jury voor de Financial Marketing Award 2010 bestond uit: voorzitter Roland van Kralingen (Innoa), prof. Henry Robben (Nyenrode), Willem Lageweg (MVO Nederland), Theo van Vugt (Tijdschrift voor Marketing), Matthijs Mons (IG&H) en Patrick van Hees (For All Finance). Volgens de jury is De Hypotheekshop een uitstekend voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame advisering. Roland van Kralingen, juryvoorzitter van de FMA: 'De Hypotheekshop is koploper als het gaat om het formuleren van antwoorden en oplossingen in de nieuwe financiële wereld. Alleen al de landelijke advertentie om het aanstaande provisieverbod terug te claimen getuigt van marketingcourage en ondernemerschap.'

Klant centraal
Ron Bavelaar, algemeen directeur van De Hypotheekshop Centrale Organisatie: 'Wij zijn erg trots op het winnen van de Financial Marketing Award 2010. Wij stellen in onze dienstverlening het belang van de klant écht centraal. Dit hebben wij doorgevoerd in al onze communicatie. Zo hebben we ons onder meer hard gemaakt voor de afschaffing van het provisiestelsel en de introductie van netto producten in Nederland. Het winnen van de Financial Marketing Award 2010 zie ik als een bevestiging van onze koers.'

De Hypotheekshop
De Hypotheekshop is met circa 180 vestigingen de grootste hypotheekadviesketen in Nederland, waar iedereen terecht kan voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Voor nu én voor de toekomst. De Hypotheekshop geeft ongekleurd advies en is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.

Noot voor de redactie,