RTL Group

Mooie novembermaand voor RTL Lounge

De digitale zender RTL Lounge had de afgelopen maand een mooi bereik van in totaal 1,2 miljoen unieke kijkers in 6+. Ten opzichte van september (in oktober was RTL Lounge zender van de maand bij kabelmaatschappij UPC) is dat een stijging van 14%. In Vrouwen 13+ laat de zender onafgebroken een stijgende lijn zien sinds de zomermaanden. Met 655.700 unieke kijkers in deze doelgroep komt het station 31% hoger uit dan september. Hiermee staat de zender in deze doelgroep op de vierde plaats van alle digitale kanalen.

Uitschieters in november waren vooral de series 'Westenwind', 'Laguna Beach' en 'GTST'. Zowel in de vooravond als de late avond weet de kijker RTL Lounge goed te vinden.

In december is RTL Lounge zender van de maand bij Delta.

RTL Lounge is te ontvangen door abonnees van UPC met Digitale TV Royaal (kanaal 27), door Ziggo-klanten met een Film & Entertainment pakket of een Digitaal Totaal pakket (kanaal 150), bij Caiway voor abonnees met een Delight pakket of de bundel Complete (kanaal 132) en bij Delta-klanten met een Pluspakket (kanaal 367).

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, tel: 035 - 6718598, karin.bouwknegt@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.