Ingezonden persbericht


Persbericht

Wat doet Zwarte Piet op de camping?

Op Zondag 5 december is de eerste kijkzondag van het winterseizoen bij de Kennemer Duincampings. Deze dag staat natuurlijk geheel in het teken van Sinterklaas. Zwarte Piet mag daarom niet ontbreken en is aanwezig op alle drie de Kennemer Duincampings. Op camping Bakkum is er voor kinderen de mogelijkheid om hun Pietendiploma te halen.

Op Geversduin komt ook Sinterklaas nog even langs en hij neemt voor iedereen een klein cadeautje mee. Zoals een leuke actie om de bezoekers te belonen. Wanneer u deze dag een reservering maakt voor de Hobbitwoning, een Strandhuisje of een Tenthuisje op Geversduin, krijgt u bij aankomst van uw vakantie een mooie picknickmand cadeau. Deze picknickmand is gevuld met borden, bestek, bekers, een thermosfles en een fleece deken. Alles wat u nodig heeft voor een picknick in de omgeving van Geversduin!

Kampeert u liever in de mooie natuur van camping Geversduin? Profiteer dan nu van de voordelige Sinterklaaskorting. Wanneer u op 5 december aan de receptie boekt krijgt u maar liefst 10% korting op uw kampeerplaats!

Wij heten u samen met Sint en Piet hartelijk welkom op onze kijkzondag!

Alle drie de campings zijn vanaf 10.00u open en u kunt er terecht voor boekingen en informatie. Ook is er de gelegenheid om een lekker kopje koffie te drinken.

Wilt u het hele jaar door een vakantiegevoel, dan zijn er nog een paar seizoensplaatsen op camping Geversduin en camping de Lakens beschikbaar.

Kom ook een kijkje nemen op deze bijzondere dag! Zondag 5 december van 10.00 - 16.00 zijn de recepties open.