RTL Group

'Life 4 You' en Sinterklaas pakken uit op 5 december

Zondagavond 5 december pakken Carlo & Irene samen met de goedheiligman zelf flink uit met een speciale Sinterklaasuitzending. Niet alleen wordt het publiek getrakteerd op een bomvolle aflevering met leuke gasten en verrassingen, maarliefst 150 kinderen die normaal niet in staat zijn om Sinterklaas te vieren worden in samenwerking met de Stichting Pepernoot bovendien helemaal in de watten gelegd. Het belooft voor hen een onvergetelijke dag te worden.

Do komt een prachtig Sinterklaasnummer zingen en wordt hierbij begeleid door het Metropole Orkest. Carry Tefsen is ook van de partij en vertelt alles over de derde serie van Het Schaep: 'Het Spaanse Schaep'.

Rene Froger bracht onlangs zijn jubileumbox uit, vierde groots zijn vijftigste verjaardag en zingt zondag bij Carlo & Irene zijn nieuwe single 'Ik Heb Je Lief'.

De afvallers van The voice of Holland worden getroost en Floris, de winnaar van So You Think You Can Dance, komt samen met jurylid Jan Kooijman nagenieten. Myrna Goossen krijgt haar eigen ochtendprogramma en vertelt tevens alles over de actie Pepernoot.

Rudolph van Veen wordt zondag door een wel heel bijzondere piet begeleid in de keuken: de stylingpiet.

Uitzending: RTL 4, zondag 5 december, vanaf 17.25 uur.

Website: www.life4you.nl

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl. Ook kun u onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.