Politie Gelderland-Zuid

Handen vol aan aanrijdingen

Regio Gelderland-Zuid, 05-12-2010 o Dankzij de vele sneeuwval en gladheid heeft de politie vanaf zaterdagmiddag de handen vol gehad aan diverse aanrijdingen in de gehele regio. Gelukkig deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Zaterdagnacht zag een 33-jarige bestuurder uit Wanrooij op de Prins Mauritssingel in Lent plotseling een grote sneeuw- en ijshoop voor zich op de weg liggen en wist deze niet meer te ontwijken. Door de botsing raakte de auto in een slip en nam op zijn weg onder andere een verkeersbord mee. Via de zogenaamde varkensruggen die als scheiding tussen de rijbanen liggen, eindigde de auto zwaar beschadigd op de busbaan.

In Tuil gleed een auto, bestuurd door een 28-jarige man uit Haaften, van de dijk af. In Wijchen nam een bestuurder de bocht en gleed daarbij weg. In zijn weg neemt de auto een tweede auto mee, die vervolgens nog een derde auto raakt.

In Velddriel eindigde een 37-jarige bestuurder uit Vlijmen op de Geerdenweg met zijn auto in de sloot. Door de gladheid schoof de auto rechtdoor toen de bestuurder af wilde slaan. In Tiel moest een vluchtheuvel het ontgelden nadat een bestuurster deze door de gladheid niet wist te ontwijken.

In Herwijnen was een 48-jarige inwoner uit die plaats wat sneeuwpret aan het beleven met zijn vierwiel-aangedreven auto. Op het parkeerterrein van de sportvereniging liet hij zijn autos rondjes spinnen, totdat hij daarbij de auto van een andere bezoeker raakte.

(16)

Laatst gewijzigd 05-12-2010 12:02 | © Regio Gelderland-Zuid |