Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 05-12-2010

Rustige horecadienst in Breda

BREDA: Ook vannacht is de horecadienst in het uitgaanscentrum redelijk rustig verlopen De sfeer was over het algemeen gemoedelijk. Er werden vier aanhoudingen verricht.

Een 18-jarige jongeman uit Hoogstraten werd aangehouden nadat hij rond 03.00 uur een medewerker van een snackbar aan de Vismarktstraat had mishandeld. De verdachte maakte deel uit van een groepje stappers. Ze gedroegen zich zo vervelend dat de uitbater hen vroeg de zaak te verlaten. De aangever kreeg daarop van de verdachte twee vuistslagen in zijn gezicht.

Een 21-jarige man uit Hendrik Ido Ambacht werd aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Een 19-jarige man uit Capelle aan de IJssel moest met de agenten mee naar het bureau nadat hij hen beledigd had. Ook een 24-jarige Rotterdammer werd voor hetzelfde feit
aangehouden.

Bredanaar (22) verdacht van inbraak buurthuis

BREDA: De politie heeft vannacht omstreeks 06.15 uur op de Wensel Cobergherstraat een 22-jarige Bredanaar aangehouden die verdacht wordt van een inbraak in het buurthuis aan de Philip Lammmekenstraat.

De politie kreeg een melding van een inbraak in een pand aan de Philip Lammekenstraat. Ter plaatse bleek dat een ruit van een deur vernield was. Een getuige had gezien dat de inbreker een groot plasmascherm had weggenomen. Er meldde zich nog iemand die de inbreker had gezien. Hierdoor kreeg de politie een goed signalement met specifieke kenmerken van de dader. Op de Wensel Cobergherstraat werd een 22-jarige man aangetroffen die daar volledig aan voldeed. Hij werd aangehouden en is in verzekering gesteld. De TV is echter nog niet terecht.

Dongenaar (29) op de bon voor gevaarlijk rijgedrag

BREDA: een 29-jarige man uit Dongen heeft zijn gevaarlijke
verkeersgedrag zaterdagavond moeten bekopen met twee geldboetes van bij elkaar 340 euro.

De agenten zagen dat de Dongenaar op de Nieuwe Kadijk met zijn auto over een afstand van 500 meter bumper kleefde. Vervolgens haalde hij zijn voorganger rechts in met een geschatte snelheid van circa 70 km / uur. Hij heeft daarop voor de gepleegde overtredingen boetes gekregen van 180 en 160 euro.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 05-12-2010 14:11 | © Regio Midden en West Brabant |